A szolgáltató, tanácsadó és coach ügyfeleim gyakran több százezer forintos, akár milliós bevételnövekedést érnek el, már a velem való közös munka kezdetén.

Érdekel, hogyan tudod te is látványosan megnövelni, stabilizálni a bevételedet, és kiszámíthatóvá tenni az ügyfélszerzésed?

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra, és személyreszabott tervrajzot kapsz tőlem a szolgáltató, tanácsadó vállalkozásodhoz!

Szeretnél a legnívósabb, legkívánatosabb választássá válni az ügyfeleid szemében?

Jót tenne a méltóságodnak, ha nem kéne letérdelned minden egyes alkudozó ügyfélnek, hanem kedved szerint válogathatnál a jelentkezők közül?

Nem szeretnél további éveket várni arra a bevételre és szabadságra, amit már rég kiérdemeltél?

Letennéd végre a folyamatos bevétel- és ügyfélkényszer terhét? Szeretnéd látni, tudni, hogy 30; 60; 90 nap, vagy akár fél, egy év múlva is fixen be fog jönni a bevétel amit elképzeltél?

Akkor keressük meg együtt, hogy hol van a hiba, és hogyan tudnál látványosan fordítani a helyzeteden!

Bolond lennél szükségtelenül tovább szenvedni, ha el tudod kérni a segítséget attól, aki már rég kitaposta helyetted az utat…

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra, és személyreszabott tervrajzot kapsz tőlem a szolgáltató, tanácsadó vállalkozásod bevételnöveléséhez!

A 45 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.

A teljes 45 perc rólad szól, a te vállalkozásodat, kihívásaidat és lehetőségeidet világítjuk át.

Nem akarok neked eladni semmit. (Hogy miért éri meg nekem ez a konzultáció, arról olvashatsz lentebb.)

Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét. (De ne lepődj meg kérlek, ha ezt nem teszem meg.)

A konzultáció jelentkezéshez kötött, az időpontfoglalás utáni kérdések alapján döntöm el, hogy beszéljünk-e.

Válaszd ki az időpontot a naptárban, majd az időpont lefoglalása után válaszold meg a következő oldalon a kérdéseket!

Kérlek várd ki, míg az időpont lefoglalása után átirányít a rendszer a kérdések oldalára, ez pár másodpercet igénybe vehet. Ha nem válaszolod meg a kérdéseket, törölni fogom a jelentkezésed.

Megjegyzés: az időpont foglaló felület azért angol nyelvű, mert a magyar alternatívák tudásával nem vagyok elégedett. Amennyiben számodra ez megbotránkozást okoz, kérlek ne jelentkezz!

Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod sem a vállalkozásoddal kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést a vállalkozásod jövőjéről.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni ügyfélként akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni.

 

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha szolgátlatóként, tanácsadóként, vagy coach-ként vállalkozol, tehát a szaktudásodat értékesíted valamilyen formában. Ide tartozik az is, ha oktatóanyagokat árulsz.

Ha fizikai termékeket értékesítesz, akkor ne jelentkezz, hiszen 2020-tól csak az előbb felsorolt kategóriába eső ügyfelekkel dolgozom együtt.

Szintén ne jelentkezz, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jársz, vagy „gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt, de nagyon kevés dolgot valósítasz meg.

Bár nem kezdő vállalkozókra fókuszálok, mégsem kizáró körülmény, ha most kezded a vállalkozásodat, feltéve ha valóban aktívan dolgozol a céljaidért.

Mit mond rólam, aki már együtt dolgozott velem?

Néhány érdekesség rólam, hogy jobban megismerj

Üdvözöllek, itt Szőke András, az ország egyik legelismertebb online marketing szakértője, 3 sikeres szakmai könyv társszerzője.

Nevemhez kötődik számos online marketing innováció hazai bevezetése, de konverziós rekordjaim kapcsán, és az automatizált online előfizetői rendszerek marketing specialistájaként is hallhattál már rólam.

Az elmúlt 5 évben több száz hozzád hasonló vállalkozóval dolgoztam együtt, és az üzlettársammal 2 év alatt építettem fel a nulláról egy 70 milliós árbevételű tanácsadó vállalkozást.

Az egyik legszélesebb tapasztalattal rendelkező online marketing szakértő vagyok az országban, és 2020-tól kifejezetten csak a szolgáltatói, tanácsadói szektor támogatására fókuszálom az energiámat.

Abban segítek a szolgáltatóknak, szakértőknek, hogy szisztematizált, kiszámítható ügyfélszerző rendszereket építsenek fel maguknak, ezáltal tervezhető, folyamatosan növekvő bevételre tegyenek szert.

Felszabadítom és sikeressé teszem a szakértői vállalkozókat. 

Rendszeres előadója vagyok Magyarország legnagyobb
e-kereskedelmi rendezvényének, az Ecommerce Exponak.

Az Online Katapult társalapítójaként 2 év alatt építettem fel az akkori üzlettársammal egy 70 milliós árbevételű tanácsadó vállalkozást, és 3 könyvet írtam meg társszerzőként, melyek hatezer feletti példányszámban keltek el.

Rendszeresen utazom Amerikába különböző tanulmányutakra, hogy a szakma legjobbjaitól tanuljak: a képen Ryan Deiss-szal, a Digital Marketer társalapítójával láthatsz közösen.

Kedvenc rendezvényeim a Funnel Hacking Live, Russell Brunson és csapatának szervezésében, illetve a Traffic & Conversion Summit, a Digital Marketer csapatának szervezésében. Nagy az esélye, hogy találkoztál már valamelyik „beszámoló posztommal”, a közösségi felületeimen.

Nevemhez kötődik az első magyarországi online marketing előfizetés létrehozása, megújuló online bankkártyás fizetéssel 2015-ben. Azóta több száz előfizető csatlakozott a szolgáltatásomhoz, és a koncepciót követő ügyfeleim összesen többezer előfizetőre tettek hasonló módon szert.

Amellett, hogy több száz ügyfélnek segítettem és segítek rendszeresen az előfizetéseimben, rengeteg személyes konzultációt is megtartottam az elmúlt évek alatt. Az indulótól a több száz milliós, milliárdos árbevételű cégekig kérték és kérik ki szakmai tanácsaimat.

Hallottál már a Teslaélmény szolgáltatásáról? Az indulásuk előtt ők is eljöttek hozzánk konzultálni, még az „Online Katapultos időkben”. Alig 1 év leforgása alatt addig fejlődtek, hogy 100 millió feletti értékben vásároltak be új Tesla autókat.

Azóta hirdetek a Facebookon, mióta elérhető rajta a hirdetési funkció, és a kezdetek óta kommunikálok valamilyen formában a felületen. Volt időszak, amikor közel 1 millió összlájknyi portfóliót menedzseltem. Jelenleg a megosztó, őszinte hangvételű üzleti posztjaimról ismernek a legtöbben.