Gratulálok! Az előző oldalon említett anyagokat sikeresen elküldtem neked emailben, pár percen belül biztosan meg fognak érkezni. Addig is, olvasd át kérlek figyelmesen az alábbi oldalt!

Érdekel, hogyan tudod te is látványosan megnövelni, stabilizálni a bevételedet, és kiszámíthatóvá tenni az ügyfélszerzésed?

Mindegy, hogy te személyi edzőként, fotósként, nyelvtanárként, vagy épp párkapcsolati coach-ként dolgozol, végeredményben abból élsz, hogy a tudásodat adod el. Azt a szaktudást kamatoztatod, melyet évek, akár évtizedek alatt, verejtékkel megszereztél.

A szaktudásod azonban sokkal többet ér annál, mint amennyit most elkérsz érte. Tudod nagyon jól, hogy miről beszélek.

Folyamatosan azt érzed, hogy nincs elég időd, nincs elég bevételed, és nincs elég stabilitásod. Ha van ügyfeled, akkor időd nincs, ha épp időd van, akkor pedig nincs elég ügyfeled.

Valami mindig hiányzik – ez a valami pedig a tervezettség, a megfelelő rendszer, a kiszámítható üzleti koncepció.

„Ha csak havonta pár ügyféllel több lenne, akkor már minden oké lenne…” – rengetegszer hallottam már ezt a mondatot. De vajon tényleg így van?

Számoljunk csak utána!

 

Ha jelenleg pár ezer, pár tízezer forintért dolgozol az ügyfeleidnek, akkor egyszerűen „nem jön ki a matek”!

Méltatlanok az áraid, és soha nem fogod elérni a kívánt bevételt és szabadságot…

Ha egy ügyfél csak 30 ezer forintot fizet neked, akkor hány új ügyfélre van szükséged a havi 1 milliós bevételhez?

Több, mint 30-ra! És hány embert kell havonta megmozgatnod ahhoz, hogy legalább 30 új ügyfelet szerezz?

Ha a reális konverziós arányokat nézem, több százat!

Ismétlem, több száz (akár több ezer) potenciális ügyféljelöltet kell havonta „megdolgoznod” ahhoz, hogy végül 30 új ügyfeled legyen havonta, és megcsípd az 1 milliós bevételt!

Hjaah’, hogy nem számít, a te ügyfeleid úgyis ajánlásból érkeznek?! 

Szuper! Akkor majd rádöbbent a legközelebbi válság, hogy valójában mennyire kiszolgáltatott helyzetben vagy (megintcsak jól tudod, hogy miről beszélek).

Akárhonnan is nézzük, ha havonta több tucat ügyfélre van szükséged ahhoz, hogy egyáltalán az egymilliós bevételt stabilan elérd, akkor valami nem oké a vállalkozásodban.

És az egymilliós bevétel ráadásul nem is egy nagy „was ist das”. Ennyit akár egy felsővezető is megkeres egy munkahelyen.

De akkor miért is vagy vállalkozó?

Azért kezdtél bele abba, amit csinálsz, mert szeretnél belőle méltó módon megélni, félretenni, szabadságot adni magadnak, és akár szervezetet építeni, hogy még több pénzt tudj kivenni és még több szabadságot tudj adni magadnak.

És mi az, ami eddig ebből megvalósult?

A küzdelem.

De minek küzdesz folyamatosan az árral szemben?

Mi lenne, ha végre a sarkadra állnál, és azt mondanád, hogy elkéred a méltó árat a munkádért, szolgáltatásaidért cserébe?

Mit nevezek én „méltó árnak”? Legalább több száz ezer forintot. Nem havonta, hanem ügyfelenként.

Ha valóban értesz a szakmádhoz, akkor ez számodra is tökéletesen elérhető és reális cél.

Egy megfelelő koncepcióval akár 10-szerezni is tudod a jelenlegi áraidat. Mondom mindezt a gyakorlati tapasztalatom alapján, hiszen pont ebben segítek az ügyfeleimnek.

Abban segítek az ügyfeleimnek, hogy pár tízezer forintos, lapos ajánlatok helyett, több száz ezer forintos, „nyálcsorgatós” ajánlatokat rakjanak össze.

Tudom, tudom, hogy mi lesz erre a zsigeri válaszod…

„Jól hangzik, de mégis ki veszi meg ezeket a rémdrága ajánlatokat?”

A válaszom egyszerű: természetesen nem a fillérforgató (lenne erre egy csúnyább szó is) ügyfeleid.

Ahhoz, hogy valaki el tudjon adni egy több száz ezres ajánlatot, nem csak az ajánlatát, de a közönségét, és az értékesítését is újra kell gondolni.

Látod, nem véletlenül említetettem korábban azt, hogy RENDSZERRE van szükséged a kiszámítható bevételhez.

Könnyen lehet, hogy azt hiszed, hogy nálad már most is van valamilyen rendszer.

De ha nincs több száz ezres ajánlatod, nem tudod lézerpontosan levadászni álmaid ügyfelét, és nem tudod őt pókember módjára magadhoz ragasztani, akkor az nem rendszer, hanem vakrepülés.

Rendszerről akkor beszélünk, amikor teljes kontrollod van a bevételed felett, és úgy növeled a fizetésed, a szabadságod, ahogyan éppen jólesik.

Ha ajánlásokból élsz és nem tudod megmondani, hogy mennyi lesz a következő havi bevételed, akkor az nem rendszer, hanem totális kiszolgáltatottság.

(És ne áltasd magad! Attól még, hogy előző hónapban bejött x bevétel, semmi nem garantálja a következő hónapot, ha ezt az x bevételt nem te hoztad be, tudatos és kiszámítható eszközökkel.)

Az ajánlás olyan, mint a borravaló. Jó ha van, de nem építünk rá egy egész életet. 

Hogyan lesz tehát kiszámítható, kielégítő bevételed?

Természetesen anélkül, hogy közben halálra dolgoznád magad.

Olyan ajánlatot kell elkészítened, ami megér több száz ezer forintot, és olyan ügyfelekhez kell eljutnod kiszámíthatóan, akik ki is fizetik neked ezt az összeget az ajánlatodért cserébe.

Számolj ismét utána!

Ha egy ügyfél nem csak 30 ezer, hanem 300 ezer forintot fizet neked, akkor egyből ott tartunk, hogy havi 3 ügyfél is elegendő számodra a havi egymilliós bevételhez.

30 ügyfél helyett elég 3! Ugye, hogy még olvasni is megkönnyebbülés?

És mi történik akkor, ha a 300 ezer forintos ügyfélből nem csak 3 jön be havonta? Akkor végre elérheted azt a bevételt, és azt a szabadságot, amiről mindig is álmodtál, de még magadnak sem merted kimondani.

Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen ismétlem, pont olyan rendszer kidolgozásában segítek az ügyfeleimnek, amellyel kiszámíthatóan tudnak létrehozni, és eladni nagyértékű ajánlatokat.

Jól hangzik, ugye?

Szeretnéd, ha te is kapnál egy hasonló rendszert a vállalkozásodhoz?

Akkor figyelj, mert itt jön számodra a nagy lehetőség!

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra, és személyreszabott tervrajzot kapsz tőlem a szolgáltató, tanácsadó vállalkozásodhoz!

Mit kell tudnod erről a konzultációról?

A 45 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.

A teljes 45 perc rólad szól, a te vállalkozásodat, kihívásaidat és lehetőségeidet világítjuk át.

Nem akarok neked eladni semmit. (Hogy miért éri meg nekem ez a konzultáció, arról olvashatsz lentebb.)

Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét. (De ne lepődj meg kérlek, ha ezt nem teszem meg.)

A konzultáció jelentkezéshez kötött, az időpontfoglalás utáni kérdések alapján döntöm el, hogy beszéljünk-e.

Válaszd ki az időpontot a naptárban, majd az időpont lefoglalása után válaszold meg a következő oldalon a kérdéseket!

Kérlek várd ki, míg az időpont lefoglalása után átirányít a rendszer a kérdések oldalára, ez pár másodpercet igénybe vehet. Ha nem válaszolod meg a kérdéseket, törölni fogom a jelentkezésed.

Megjegyzés: az időpont foglaló felület azért angol nyelvű, mert a magyar alternatívák tudásával nem vagyok elégedett. Amennyiben számodra ez megbotránkozást okoz, kérlek ne jelentkezz!

Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod sem a vállalkozásoddal kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést a vállalkozásod jövőjéről.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni ügyfélként akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni.

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha szolgátlatóként, tanácsadóként, vagy coach-ként vállalkozol, tehát a szaktudásodat értékesíted valamilyen formában. Ide tartozik az is, ha oktatóanyagokat árulsz.

Ha fizikai termékeket értékesítesz, akkor ne jelentkezz, hiszen 2020-tól csak az előbb felsorolt kategóriába eső ügyfelekkel dolgozom együtt.

Szintén ne jelentkezz, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jársz, vagy „gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt, de nagyon kevés dolgot valósítasz meg.

Bár nem kezdő vállalkozókra fókuszálok, mégsem kizáró körülmény, ha most kezded a vállalkozásodat, feltéve ha valóban aktívan dolgozol a céljaidért.

Mit mond rólam, aki már együtt dolgozott velem?

Néhány érdekesség rólam, hogy jobban megismerj

Üdvözöllek, itt Szőke András, az ország egyik legelismertebb online marketing szakértője, 3 sikeres szakmai könyv társszerzője.

Nevemhez kötődik számos online marketing innováció hazai bevezetése, de konverziós rekordjaim kapcsán, és az automatizált online előfizetői rendszerek marketing specialistájaként is hallhattál már rólam.

Az elmúlt 5 évben több száz hozzád hasonló vállalkozóval dolgoztam együtt, és az üzlettársammal 2 év alatt építettem fel a nulláról egy 70 milliós árbevételű tanácsadó vállalkozást.

Az egyik legszélesebb tapasztalattal rendelkező online marketing szakértő vagyok az országban, és 2020-tól kifejezetten csak a szolgáltatói, tanácsadói szektor támogatására fókuszálom az energiámat.

Abban segítek a szolgáltatóknak, szakértőknek, hogy szisztematizált, kiszámítható ügyfélszerző rendszereket építsenek fel maguknak, ezáltal tervezhető, folyamatosan növekvő bevételre tegyenek szert.

Felszabadítom és sikeressé teszem a szakértői vállalkozókat. 

Rendszeres előadója vagyok Magyarország legnagyobb
e-kereskedelmi rendezvényének, az Ecommerce Exponak.

Az Online Katapult társalapítójaként 2 év alatt építettem fel az akkori üzlettársammal egy 70 milliós árbevételű tanácsadó vállalkozást, és 3 könyvet írtam meg társszerzőként, melyek hatezer feletti példányszámban keltek el.

Rendszeresen utazom Amerikába különböző tanulmányutakra, hogy a szakma legjobbjaitól tanuljak: a képen Ryan Deiss-szal, a Digital Marketer társalapítójával láthatsz közösen.

Kedvenc rendezvényeim a Funnel Hacking Live, Russell Brunson és csapatának szervezésében, illetve a Traffic & Conversion Summit, a Digital Marketer csapatának szervezésében. Nagy az esélye, hogy találkoztál már valamelyik „beszámoló posztommal”, a közösségi felületeimen.

Nevemhez kötődik az első magyarországi online marketing előfizetés létrehozása, megújuló online bankkártyás fizetéssel 2015-ben. Azóta több száz előfizető csatlakozott a szolgáltatásomhoz, és a koncepciót követő ügyfeleim összesen többezer előfizetőre tettek hasonló módon szert.

Amellett, hogy több száz ügyfélnek segítettem és segítek rendszeresen az előfizetéseimben, rengeteg személyes konzultációt is megtartottam az elmúlt évek alatt. Az indulótól a több száz milliós, milliárdos árbevételű cégekig kérték és kérik ki szakmai tanácsaimat.

Hallottál már a Teslaélmény szolgáltatásáról? Az indulásuk előtt ők is eljöttek hozzánk konzultálni, még az „Online Katapultos időkben”. Alig 1 év leforgása alatt addig fejlődtek, hogy 100 millió feletti értékben vásároltak be új Tesla autókat.

Azóta hirdetek a Facebookon, mióta elérhető rajta a hirdetési funkció, és a kezdetek óta kommunikálok valamilyen formában a felületen. Volt időszak, amikor közel 1 millió összlájknyi portfóliót menedzseltem. Jelenleg a megosztó, őszinte hangvételű üzleti posztjaimról ismernek a legtöbben.