Oldal kiválasztása

Elfelejtetted a jelszavad vagy nem tudod, hogy hogy kell bejelentkezni az oldalon? Ebben a cikkben lépésről lépésre megmutatjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót kérni és hol tudsz bejelentkezni a fiókodba.

Megváltoztatnám vagy elfelejtettem a jelszavamat. Hogyan tudok újat kérni?

A világon a talán legtöbbször elvesztett (elfelejtett) dolog valószínűleg a különböző fiókokhoz tartozó jelszó, biztosan Te is találkoztál már a “jelenséggel”. Több ügyfélszolgálati kérdést is kapunk ezzel kapcsolatban, ezért itt leírjuk lépésről lépésre, hogy mi a a teendőd, ha elfelejtetted a jelszavad, és pontosan hogyan kell bejelentkezned a fiókodba.

Bejelentkezés folyamata

A fiókodba az oldal jobb felső sarkában lévő „Bejelentkezés” gombra kattintva, vagy ezen a linken keresztül tudsz: https://www.szokeandras.com/bejelentkezes/

A bejelentkezéshez szükséged lesz:

  • arra az e-mail címedre, amelyikkel regisztráltál vagy vásároltál tőlünk
  • és a jelszavadra

Ha elfelejtetted a jelszavad vagy meg szeretnéd változtatni, akkor így tudsz újat kérni!

FONTOS! Csak kijelentkezett állapotban lesz sikeres a jelszó módosítás, tehát legelőször jelentkezz ki (a jobb felső sarokban lévő “Kijelentkezés” gombra kattintva), majd ezután menj végig az alábbi folyamatokon!

1.Kattints a Bejelentkezési oldalon a piros gomb alatti „Elfelejtettem a jelszavam” gombra.

2. Add meg azt az e-mail címet, amit regisztráláskor/ vásárláskor is használtál, majd kattints az „Új jelszót kérek” gombra.

3. Lépj be az előbb megadott e-mail címhez tartozó levelezési fiókodba.

A beérkezett üzeneteknél vagy a Promóciók, esetleg Spam mappában találod a jelszóval kapcsolatos levelet. Ha nem látod sehol, akkor frissíts egyet a böngészőn (F5, vagy Ctrl+ F5 billentyűvel), és nézz körül még egyszer az „e postaládádban”.

4. A levélben kattints a képen látható szövegre

5. Itt add meg az új jelszavadat, majd ismételned meg az alatta lévő mezőben is. Ha ez megvan, akkor kattints a „Tovább” gombra.

Így átjutsz a Bejelentkezés aloldalra, ahol az imént megadott új jelszavaddal (és persze az eddig használt e-mail címeddel) tudsz bejelentkezni.

Ennyi az egész, készen is vagy!

Reméljük, hogy a leírás alapján könnyen be fogsz tudni jelentkezni a fiókodba és fogsz tudni új jelszót kérni, ha szükséged lenne rá.

Ha esetleg mégsem, akkor kérünk, hogy írj a hello@szokeandras.com- ra, ügyfélszolgálatunk segíteni fog az ügyben!