Oldal kiválasztása

Az egyetlen marketing előfizetés, amire valaha szükséged lesz:

A Szőke András Marketing Klub
1 hétre megnyitja kapuit

Még ennyi ideig tudsz csatlakozni

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Személyes tanácsadódként, NON-STOP támogatlak tananyagokkal, válaszokkal, bátorítással!

Hozzáférést kapsz egy folyamatosan bővülő online marketing tananyag könyvtárhoz (jelenleg 16 anyag van benne, de egyre gyarapszik)

Hozzáférést kapsz egy zárt Facebook csoporthoz, ahol NON-STOP kérdezhetsz tőlem, és a közösség többi lelkes vállalkozójától

Havonta 15 percet konzultálhatsz személyesen velem, telefonon (előre egyeztetett időpontban)

Exkluzív közvetítéseket tartok neked a külföldi konferenciákról (februárban egyből 2 neves amerikai konferenciáról jelentkezek be)

Meghívót kapsz az előfizetőknek rendezett meetupokra (részletek később)

Részt vehetsz a tagoknak szervezett megvalósító kihívásokban (ezeket a zárt Facebook csoportban fogom szervezni)

Alkalmanként kérdezz-felelek live adásokat fogok tartani a Facebook csoportban

És igény szerint meghívok jogi, technikai szakértőket is interjúra, hogy ők válaszolják meg speciálisabb kérdéseidet

A Marketing Klub belsejében a következő tananyagokhoz férsz hozzá AZONNAL

A Marketing Klub keretében a következő tananyagok érkeznek a közeljövőben

Átlagosan havi 2 új anyaggal szeretném bővíteni a Marketing Klub könyvtárát. A közeljövőben azonban ennél sokkal sűrűbb lesz a tartalomgyártás. Szeretném megtölteni a könyvtárat úgy, hogy az online marketing minden alapvető területét lefedjem. Egy masszív, átfogó online marketing képzést is létre fogok hozni.

Január

Januárban az alábbi témákban fogok neked további tanyagokat készíteni:

Avatar készítés, belépő ajánlat választás, upsell oldal készítés, és Facebook oldal illetve csoport hatékonyságnövelés.

Február

Itt van Amerika”, de szó szerint.

Szinte a teljes februárt Amerikában fogom tölteni, így itt nem témaspecifikus tananyagokat fogok gyártani, hanem közvetíteni fogok a konferenciákról.

Lásd később az oldalon a részleteket!

Március

Egy átfogó online marketing képzéssel fogok érkezni, olyannal, amit még nem láttam mástól a piacon.

Azt akarom, hogy teljesen zöldfülűként is képbe tudd magad hozni ezzel az anyaggal. Ez egy masszív, tartalmas anyag lesz, amit imádni fogsz!

A Marketing Klub zárt Facebook csoportjában verseny megy érte, ki segítsen neked. És már ott vár 500 (!) bejegyzés amiből tanulni tudsz!

A Marketing Klubhoz tartozó zárt Facebook csoport annyira aktív, hogy sokszor a többi csoporttag már előttem megválaszolja a kérdéseket. Nem is akárhogyan! Alaposan, szívvel, lélekkel!

Itt egy valódi segítő, összetartó közösség alakult ki, ennek összes pozitív hozadékával. Lehet, hogy más csoportban a trollkodás, ármánykodás, gúnyolódás az úr, de itt épp ellenkező a helyzet:

Minden egyes feltett kérdésre személyesen válaszolok

Mindegy hol kérdezel, akár posztban, akár kommetben, én válaszolni fogok. Akkor is válaszolok, ha már más előttem megválaszolta a kérdésed.

A csoportban már most ott van 450 db kérdés, melyeket a közösség tagjai tettek fel

A kérdések alatt olykor annyi tudás gyűlik össze a válaszokból, hogy felérnek egy-egy mini tananyaggal. Ezeket a posztokat folyamatosan kategorizálom, így még könnyebben kereshetőek lesznek. Már csak ezek miatt megéri csatlakoznod a Marketing Klubhoz!

Rendszeresen rakok ki olyan posztokat a csoportban, melyek segítségével jobban meg tudjuk ismerni egymást

Ez a csoport tényleg egy valódi közösség, ahol üzleti, partneri kapcsolatok, barátságok alakulnak ki.

Azon túl, hogy megválaszoljuk minden kérdésedet, többször teszek közzé tanításokat, tippeket a csoportban, hogy ezzel is tovább segítselek fejlődésedben

A tanítások nem korlátozódnak a  tananyag könyvtárra. A zárt Facebook csoportban is rendszeresen teszek közzé rövidebb tanításokat, és ötleteket, melyeket azonnal fel tudsz használni.

A csoportban fogok majd szervezni úgynevezett kihívásokat, melyek keretében motiválni tudjuk egymást

Ha közösen vállalunk be egy megvalósítói kihívást, akkor a közösség ereje miatt nagyobb eséllyel fogunk célt érni. Gyere és próbáld ki!

Szintén a csoportban fogok majd kérdezz-felelek live adásokat indítani, ahol interaktív formában tudjuk így megbeszélni azokat a témákat, melyek bővebb kifejtést igényelnek

A Facebook live adások remek eszközt adnak arra, hogy interaktív módon, valós időben vitassunk meg egy-egy témát, kérdést. Legyen bármi is az elakadásod, örömmel várlak az adásokban!

Ahogy említettem, az előfizetésed keretében hozzá fogsz férni a külföldi konferenciák exkluzív közvetítéseihez

Igyekszem minél több külföldi konferencián részt venni, és ezekről minél több tudást elhozni neked. A konferenciákról szintén a Facebook csoportban fogom közzétenni bejelentkezéseimet.

Februárban Észak-Amerika két legjelentősebb marketing rendezvényéről fogok neked egyenesben közvetíteni – ha velem tartasz

Az online marketing, és egyben marketing őshazája egyértelműen az USA. Februárban majd egy hónapot fogok itt eltölteni, és a két igen neves rendezvényről fogom közvetíteni 2019 legdurvább trendjeit:

részt veszek a Russell Brunson és Clickfunnels által szervezett Funnel Hacking Live eseményen

illetve ott leszek a Digital Marketer által szervezett Traffic & Conversion Summiten

Ez a két rendezvény egyértelmű „must have” annak, aki a szakma krémjét szeretné nyaldosni az ujjairól. Készülj fel, hogy a február tiszta Amerika lesz a Marketing Klubban. Élvezni fogod, az hétszentség!

Funnel Hacking Live 2019

Traffic & Conversion 2019

Nagy baj van? Túl intim a kérdésed? Várj, felhívlak telefonon! Havonta 15 percnyi telefonos segítséget is kapsz tőlem a Marketing Klub keretében

A Marketing Klub egyik igazi kiváltsága, hogy havonta meghatározok egy napot, és telefonos konzultációt biztosítok neked.

Előre, időben meghirdetem a konzultáció napját, te pedig helyet tudsz rá foglalni, ha szeretnél.

A konzultáció napján, a megadott időben felhívlak az általad biztosított számon, és innentől negyed óra csak a tiéd. Nem is gondolnád, hogy ez mennyi mindenre elég…

Ha előre felkészülsz, akár 5 darab jól irányzott kérdést is meg tudunk beszélni tapasztalatom szerint.

Fontos, hogy a konzultációs lehetőségek száma limitált, ezért kérlek igyekezz, amint közzéteszem a lehetőséget, foglald le a saját helyed!

Csatlakozz most a Marketing Klubhoz, olyan díjon, mint soha többé, senki más!

Nálam egy 2 órás személyes tanácsadás díja (+3 óra felkészüléssel) jelenleg 150 ezer forint.

A tananyagokat, tanításokat, melyeket a Klubban közzétettem és közzé fogok tenni, darabonként többezer forintért lehetne értékesíteni.

Egy marketing konferenciára kiutazni milliós költség.

Ha számszerűsíteném mindazt a tudást, támogatást, melyet a Marketing Klubban nyújtok neked, simán reális lenne érte havonta több tízezer forintot elkérni. Így is bőven jól járnál.

Azonban az előfizetés díja ezzel szemben csak 9.700 Forint + ÁFA lesz havonta.

 

Most viszont, 7 napig, még ennél is kedvezőbben tudsz csatlakozni. A háttérben még csomó mindenen dolgozom, és az igazi nagy nyitást 3 hónap múlva szeretném megrendezni.

Ezért azt találtam ki, hogy aki most, az előrehozott nyitás során csatlakozik, az havi 7.990 Ft + ÁFA áron teheti ezt meg. Ez egy rendkívüli, soha vissza nem térő alkalom.

Ha most nem csatlakozol, akkor 3 hónap múlva már csak a teljes, 9.700 Ft + ÁFA áron tudsz belépni. Ha viszont most csatlakozol, akkor mindvégig a 7.990 Ft + ÁFA árat kapod, amíg ki nem lépsz.

Kössünk egyezséget! Te lehorgonyzol mellettem, én lehorgonyzok melletted! Áll az alku?

Anno, az Online Katapult keretében úttörők voltunk online marketing előfizetés témakörben, és most sem akarom alábbhagyni. Nem akarok csak azért indítani egy előfizetést, hogy eggyel több cég legyen, aki havonta pénzt vesz le a számládról.

Azt akarom, hogy én legyek AZ, akiről biztosan tudod, számíthatsz rá online marketing témakörben.

A könyveken, rendezvényeken kívül nem tervezek más anyagot gyártani a közeljövőben. Ez azt jelenti, hogy minden erőmet arra fordítom, hogy a Marketing Klubba fejlesszek neked tananyagokat és a Facebook csoportban segítselek.

Nekem se jó ha tengernyi irányba kell szórnom az energiámat. Nekem is az a legjobb, ha fixen tudom, hogy hónapról hónapra neked fogok segíteni. Az előfizetés nálam egy paktumot jelent.

Ha leadod rám a voksodat, én teljes vállszélességgel melléd állok. Áll az alku?