Oldal kiválasztása

Sajnálom, de elkéstél 🙁

A Szőke András Marketing Klub
3 hónapra bezárta kapuit.

Legközelebb 3 hónap múlva, normál díjon tudsz csatlakozni. Alább megtalálod mi minden vár rád a tagságban.

Személyes tanácsadódként, NON-STOP támogatlak tananyagokkal, válaszokkal, bátorítással!

Hozzáférést kapsz egy folyamatosan bővülő online marketing tananyag könyvtárhoz (jelenleg 16 anyag van benne, de egyre gyarapszik)

Hozzáférést kapsz egy zárt Facebook csoporthoz, ahol NON-STOP kérdezhetsz tőlem, és a közösség többi lelkes vállalkozójától

Havonta 15 percet konzultálhatsz személyesen velem, telefonon (előre egyeztetett időpontban)

Exkluzív közvetítéseket tartok neked a külföldi konferenciákról (februárban egyből 2 neves amerikai konferenciáról jelentkezek be)

Meghívót kapsz az előfizetőknek rendezett meetupokra (részletek később)

Részt vehetsz a tagoknak szervezett megvalósító kihívásokban (ezeket a zárt Facebook csoportban fogom szervezni)

Alkalmanként kérdezz-felelek live adásokat fogok tartani a Facebook csoportban

És igény szerint meghívok jogi, technikai szakértőket is interjúra, hogy ők válaszolják meg speciálisabb kérdéseidet

A Marketing Klub belsejében a következő tananyagokhoz férsz hozzá AZONNAL

A Marketing Klub keretében a következő tananyagok érkeznek a közeljövőben

Átlagosan havi 2 új anyaggal szeretném bővíteni a Marketing Klub könyvtárát. A közeljövőben azonban ennél sokkal sűrűbb lesz a tartalomgyártás. Szeretném megtölteni a könyvtárat úgy, hogy az online marketing minden alapvető területét lefedjem. Egy masszív, átfogó online marketing képzést is létre fogok hozni.

Január

Januárban az alábbi témákban fogok neked további tanyagokat készíteni:

Avatar készítés, belépő ajánlat választás, upsell oldal készítés, és Facebook oldal illetve csoport hatékonyságnövelés.

Február

Itt van Amerika”, de szó szerint.

Szinte a teljes februárt Amerikában fogom tölteni, így itt nem témaspecifikus tananyagokat fogok gyártani, hanem közvetíteni fogok a konferenciákról.

Lásd később az oldalon a részleteket!

Március

Egy átfogó online marketing képzéssel fogok érkezni, olyannal, amit még nem láttam mástól a piacon.

Azt akarom, hogy teljesen zöldfülűként is képbe tudd magad hozni ezzel az anyaggal. Ez egy masszív, tartalmas anyag lesz, amit imádni fogsz!

A Marketing Klub zárt Facebook csoportjában verseny megy érte, ki segítsen neked. És már ott vár 500 (!) bejegyzés amiből tanulni tudsz!

A Marketing Klubhoz tartozó zárt Facebook csoport annyira aktív, hogy sokszor a többi csoporttag már előttem megválaszolja a kérdéseket. Nem is akárhogyan! Alaposan, szívvel, lélekkel!

Itt egy valódi segítő, összetartó közösség alakult ki, ennek összes pozitív hozadékával. Lehet, hogy más csoportban a trollkodás, ármánykodás, gúnyolódás az úr, de itt épp ellenkező a helyzet:

Minden egyes feltett kérdésre személyesen válaszolok

Mindegy hol kérdezel, akár posztban, akár kommetben, én válaszolni fogok. Akkor is válaszolok, ha már más előttem megválaszolta a kérdésed.

A csoportban már most ott van 450 db kérdés, melyeket a közösség tagjai tettek fel

A kérdések alatt olykor annyi tudás gyűlik össze a válaszokból, hogy felérnek egy-egy mini tananyaggal. Ezeket a posztokat folyamatosan kategorizálom, így még könnyebben kereshetőek lesznek. Már csak ezek miatt megéri csatlakoznod a Marketing Klubhoz!

Rendszeresen rakok ki olyan posztokat a csoportban, melyek segítségével jobban meg tudjuk ismerni egymást

Ez a csoport tényleg egy valódi közösség, ahol üzleti, partneri kapcsolatok, barátságok alakulnak ki.

Azon túl, hogy megválaszoljuk minden kérdésedet, többször teszek közzé tanításokat, tippeket a csoportban, hogy ezzel is tovább segítselek fejlődésedben

A tanítások nem korlátozódnak a  tananyag könyvtárra. A zárt Facebook csoportban is rendszeresen teszek közzé rövidebb tanításokat, és ötleteket, melyeket azonnal fel tudsz használni.

A csoportban fogok majd szervezni úgynevezett kihívásokat, melyek keretében motiválni tudjuk egymást

Ha közösen vállalunk be egy megvalósítói kihívást, akkor a közösség ereje miatt nagyobb eséllyel fogunk célt érni. Gyere és próbáld ki!

Szintén a csoportban fogok majd kérdezz-felelek live adásokat indítani, ahol interaktív formában tudjuk így megbeszélni azokat a témákat, melyek bővebb kifejtést igényelnek

A Facebook live adások remek eszközt adnak arra, hogy interaktív módon, valós időben vitassunk meg egy-egy témát, kérdést. Legyen bármi is az elakadásod, örömmel várlak az adásokban!

Ahogy említettem, az előfizetésed keretében hozzá fogsz férni a külföldi konferenciák exkluzív közvetítéseihez

Igyekszem minél több külföldi konferencián részt venni, és ezekről minél több tudást elhozni neked. A konferenciákról szintén a Facebook csoportban fogom közzétenni bejelentkezéseimet.

Februárban Észak-Amerika két legjelentősebb marketing rendezvényéről fogok neked egyenesben közvetíteni – ha velem tartasz

Az online marketing, és egyben marketing őshazája egyértelműen az USA. Februárban majd egy hónapot fogok itt eltölteni, és a két igen neves rendezvényről fogom közvetíteni 2019 legdurvább trendjeit:

részt veszek a Russell Brunson és Clickfunnels által szervezett Funnel Hacking Live eseményen

illetve ott leszek a Digital Marketer által szervezett Traffic & Conversion Summiten

Ez a két rendezvény egyértelmű „must have” annak, aki a szakma krémjét szeretné nyaldosni az ujjairól. Készülj fel, hogy a február tiszta Amerika lesz a Marketing Klubban. Élvezni fogod, az hétszentség!

Funnel Hacking Live 2019

Traffic & Conversion 2019

Nagy baj van? Túl intim a kérdésed? Várj, felhívlak telefonon! Havonta 15 percnyi telefonos segítséget is kapsz tőlem a Marketing Klub keretében

A Marketing Klub egyik igazi kiváltsága, hogy havonta meghatározok egy napot, és telefonos konzultációt biztosítok neked.

Előre, időben meghirdetem a konzultáció napját, te pedig helyet tudsz rá foglalni, ha szeretnél.

A konzultáció napján, a megadott időben felhívlak az általad biztosított számon, és innentől negyed óra csak a tiéd. Nem is gondolnád, hogy ez mennyi mindenre elég…

Ha előre felkészülsz, akár 5 darab jól irányzott kérdést is meg tudunk beszélni tapasztalatom szerint.

Fontos, hogy a konzultációs lehetőségek száma limitált, ezért kérlek igyekezz, amint közzéteszem a lehetőséget, foglald le a saját helyed!

Csatlakozz a Marketing Klubhoz,
3 hónap múlva ismét megnyitom kapuit!