Oldal kiválasztása

A tőlünk kapott számládat keresed, de sehol sem találod? Ebben a cikkben megmutatjuk lépésről lépésre, hogy hol éred el az eddigi összes általunk kiállított számlád.

Hol és hogyan érem el a számláimat?

Sok kérdés érkezik az ügyfélszolgálatunkra azzal kapcsolatban, hogy hol lehet elérni az eddigi számlákat, ezért arra gondoltunk, hogy leírjuk Neked lépésről lépésre.

Számlák elérésének lépései

A fiókodba az oldal jobb felső sarkában lévő „Bejelentkezés” gombra kattintva, vagy ezen a linken keresztül tudsz: https://www.szokeandras.com/bejelentkezes/

A bejelentkezéshez szükséged lesz:

  • arra az e-mail címedre, amelyikkel regisztráltál vagy vásároltál tőlünk
  • és a jelszavadra
Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor így tudsz újat kérni

Ha elfelejtetted a jelszavad vagy meg szeretnéd változtatni, akkor így tudsz újat kérni!

FONTOS! Csak kijelentkezett állapotban lesz sikeres a jelszó módosítás, tehát legelőször jelentkezz ki (a jobb felső sarokban lévő “Kijelentkezés” gombra kattintva), majd ezután menj végig az alábbi folyamatokon!

1.Kattints a Bejelentkezési oldalon a piros gomb alatti „Elfelejtettem a jelszavam” gombra.

2. Add meg azt az e-mail címet, amit regisztráláskor/ vásárláskor is használtál, majd kattints az „Új jelszót kérek” gombra.

3. Lépj be az előbb megadott e-mail címhez tartozó levelezési fiókodba.

A beérkezett üzeneteknél vagy a Promóciók, esetleg Spam mappában találod a jelszóval kapcsolatos levelet. Ha nem látod sehol, akkor frissíts egyet a böngészőn (F5, vagy Ctrl+ F5 billentyűvel), és nézz körül még egyszer az „e postaládádban”.

4. A levélben kattints a képen látható szövegre

5. Itt add meg az új jelszavadat, majd ismételned meg az alatta lévő mezőben is. Ha ez megvan, akkor kattints a „Tovább” gombra.

Így átjutsz a Bejelentkezés aloldalra, ahol az imént megadott új jelszavaddal (és persze az eddig használt e-mail címeddel) tudsz bejelentkezni.

Ennyi az egész, készen is vagy!

Bejelentkezés után állj rá a kurzorral a menüsor jobb oldalán lévő „Fiókom” menüpontra. Ekkor lenyílnak az almenüpontok, ahol válaszd ki a „Letöltöm a számláim” lehetőséget. Vagy kattints ide: https://szokeandras.com/fiokom

Itt láthatod a számláidat, a számlák kiegyenlítésének napján és a rendelt termékek listáját. Ha a “Számla letöltése” oszlopban  rákattintasz az egyik pdf ikonra, akkor megnyílik az adott számla. Letöltéshez kattints a megnyitott pdf dokumentumban jobb egérgombbal, majd “mentés másként…”.

 

Reméljük, hogy ezzel a leírással segítettünk egyszerűbbé és gyorsabbá tenni számláid elérését! Ha esetleg itt nem találod a számláidat, akkor arra kérünk, hogy írj a hello@szokeandras.com- ra, ügyfélszolgálatunk segíteni fog az ügyben!