Oldal kiválasztása

A Szőke András Marketing Klub bezárta kapuit.
Legkorábban 3 hónap múlva lesz újra nyílt csatlakozási lehetőség.

A Szőke András Marketing Klub
újabb 3 hónapra bezárta kapuit

Személyes tanácsadódként, NON-STOP támogatlak tananyagokkal, válaszokkal, bátorítással!

Hozzáférést kapsz egy folyamatosan bővülő online marketing tananyag könyvtárhoz (jelenleg 20 anyag van benne, és egyre gyarapszik)

Hozzáférést kapsz egy zárt Facebook csoporthoz, ahol NON-STOP kérdezhetsz tőlem, és a közösség többi lelkes vállalkozójától

Havonta 15 percet konzultálhatsz személyesen velem, telefonon (előre egyeztetett időpontban)

Exkluzív közvetítéseket tartok neked a külföldi konferenciákról

Meghívót kapsz az előfizetőknek rendezett meetupokra (részletek később)

Részt vehetsz a tagoknak szervezett megvalósító kihívásokban (ezeket a zárt Facebook csoportban fogom szervezni)

Alkalmanként kérdezz-felelek live adásokat fogok tartani a Facebook csoportban

És igény szerint meghívok jogi, technikai szakértőket is interjúra, hogy ők válaszolják meg speciálisabb kérdéseidet

A Marketing Klub belsejében a következő tananyagokhoz férsz hozzá AZONNAL

Az általam ismert legátfogóbb online marketing stratégia képzés Magyarországon

Hallottad már az 5M online marketing stratégia módszerét? Nem csoda, hiszen én találtam ki a koncepciót, és most debütál a Marketing Klub legmasszívabb képzéseként!

A csatlakozásod után egy olyan egyedülálló képzéshez nyersz hozzáférést, mely a beformázás előtt több, mint 100 oldalt tett ki Wordben. Miután feltöltöttem és kiegészítettem az illusztrációkkal olyan érzésem lett, hogy ez egy SZÖRNYETEG! Ha meglátod, azt fogod érezni, hogy itt van MINDEN amire valaha kerested a választ!

Csapkodni fogod a homlokod és rájössz, itt van a válasz, miért nem értetted, hogy mikor merre kell lépned az online marketing sakktábláján! Végre elmagyarázom neked az online marketing alapvető stratégiáját, rendszerét, egy olyan innovatív 5M koncepcióban, ami elsöpri előled a sikert takaró ködöt!

Ódákat tudnék még zengeni róla, de nem teszem, hiszen úgyis be fogsz lépni a Klubba, és úgyis megnézed a saját szemeddel. Ne feledd, ez csak egyetlen anyag a 20 közül, és csak egyetlen szelet a Marketing Klub kiváltságaiból! Ez még csak a kezdet… folyamatosan új anyagok jönnek, és NON-STOP személyes támogatást adok a kérdéseidre!

Ha szeretnél többet megtudni az 5M képzés részleteiről, kattints az alábbi cikkekre:

Ezek a további anyagok várnak a Klub belsejében már most:

Facebook csoportok tananyag

A Facebook csoportoké a jövő! Maga Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója jelentette be, hogy hatalmas energiákat szánnak a csoportok funkció fejlesztésére. A csoportok egy rendkívül erőteljes eszköz a vásárlóid bizalmának elnyerésére, márkaépítésre. Óriási vétek, ha nem használod, vagy nem jól használod ezt a lehetőséget!

A Marketing Klubban egy 3.000 szavas, példákkal és adatokkal illusztrált anyagban tanítalak meg a csoportok helyes használatára. Ez egy olyan anyag, amelyhez hasonlót még nem láttam idehaza mástól, lehet, hogy nem is véletlenül.

 

Immáron 5 éve kezelek valamilyen formában Facebook csoportokat. Egy 1.170 fős csoportban,  12.000 interakciót (!) generáltam egyetlen hónap alatt, és Észak-Amerika legnevesebb online marketing konferenciáin sem tudnak nálam jobb eredményeket felmutatni.

Tapasztalatból írtam le, hogyan csináld te is utánam. Ehhez az anyaghoz is azonnal hozzáférsz a csatlakozásod után!

A Marketing Klub keretében a következő tananyagok érkeznek a közeljövőben

Átlagosan havi 2 új anyaggal szeretném bővíteni a Marketing Klub könyvtárát. A közeljövőben azonban ennél sokkal sűrűbb lesz a tartalomgyártás. Szeretném megtölteni a könyvtárat úgy, hogy az online marketing minden alapvető területét lefedjem. Az 5M Online Marketing képzéssel egy hatalmas lépést tettem ebbe az irányba.

Május

Májusban az 5M Online Marketing képzést tömöm tele videókkal, még több példával.

Nem titkolt szándékom, hogy ez legyen a piac legismertebb, legnagyobb stratégiai képzése a témában. Jó úton járunk 😉

Június

A június a videózásról fog szólni.

Elmondom, hogyan videózz hatékonyan, és hogyan használd ezeket a videókat a hirdetéseidben, a stratégiádban.

A videó jelenleg a legolcsóbban hirdethető formátum a közösségi felületeken, érdemes résen lenned!

Július

Beizzítom a csetbotomat, és elkezdem tesztelni minden irányból, hogy átadjam a piac legfrissebb tapasztalatait.

Most, hogy érted az online marketing stratégiáját, ellátlak eszközökkel is a megvalósításhoz!

A Marketing Klub zárt Facebook csoportjában verseny megy érte, ki segítsen neked. És már ott vár 1000 (!) bejegyzés amiből tanulni tudsz!

A Marketing Klubhoz tartozó zárt Facebook csoport annyira aktív, hogy sokszor a többi csoporttag már előttem megválaszolja a kérdéseket. Nem is akárhogyan! Alaposan, szívvel, lélekkel!

Itt egy valódi segítő, összetartó közösség alakult ki, ennek összes pozitív hozadékával. Lehet, hogy más csoportban a trollkodás, ármánykodás, gúnyolódás az úr, de itt épp ellenkező a helyzet:

Minden egyes feltett kérdésre személyesen válaszolok

Mindegy hol kérdezel, akár posztban, akár kommetben, én válaszolni fogok. Akkor is válaszolok, ha már más előttem megválaszolta a kérdésed.

A csoportban már most ott van 1.000 db kérdés, melyeket a közösség tagjai tettek fel

A kérdések alatt olykor annyi tudás gyűlik össze a válaszokból, hogy felérnek egy-egy mini tananyaggal. Ezeket a posztokat folyamatosan kategorizálom, így még könnyebben kereshetőek lesznek. Már csak ezek miatt megéri csatlakoznod a Marketing Klubhoz!

Rendszeresen rakok ki olyan posztokat a csoportban, melyek segítségével jobban meg tudjuk ismerni egymást

Ez a csoport tényleg egy valódi közösség, ahol üzleti, partneri kapcsolatok, barátságok alakulnak ki.

Azon túl, hogy megválaszoljuk minden kérdésedet, többször teszek közzé tanításokat, tippeket a csoportban, hogy ezzel is tovább segítselek fejlődésedben

A tanítások nem korlátozódnak a  tananyag könyvtárra. A zárt Facebook csoportban is rendszeresen teszek közzé rövidebb tanításokat, és ötleteket, melyeket azonnal fel tudsz használni.

A csoportban fogok majd szervezni úgynevezett kihívásokat, melyek keretében motiválni tudjuk egymást

Ha közösen vállalunk be egy megvalósítói kihívást, akkor a közösség ereje miatt nagyobb eséllyel fogunk célt érni. Gyere és próbáld ki!

Szintén a csoportban fogok majd kérdezz-felelek live adásokat indítani, ahol interaktív formában tudjuk így megbeszélni azokat a témákat, melyek bővebb kifejtést igényelnek

A Facebook live adások remek eszközt adnak arra, hogy interaktív módon, valós időben vitassunk meg egy-egy témát, kérdést. Legyen bármi is az elakadásod, örömmel várlak az adásokban!

Ahogy említettem, az előfizetésed keretében hozzá fogsz férni a külföldi konferenciák exkluzív közvetítéseihez

Igyekszem minél több külföldi konferencián részt venni, és ezekről minél több tudást elhozni neked. A konferenciákról szintén a Facebook csoportban fogom közzétenni bejelentkezéseimet.

Rendszeresen kijárok Amerikába, hogy az online marketing őshazájából hozzam el neked a tudás krémjét!

 

De nem csak a tudás miatt éri meg a közelemben lenni. Valljuk be, a biznisz nem csak tudás, hanem motiváció is. Vállalkozóként nem csak a mindennapok kudarcaival, de azzal a sok negativitással is meg kell birkóznod, amit kívülállóként a környezeted naponta a nyakadba dobál.

Velem tartani, a közelembe lenni azért is különleges, mert az én fogalmaim szerint nem létezik negativitás.

Ha meg akarod magyarázni miért szomorú a GDPR, elmondom, hogyan lásd meg benne a jót. Ha szidni akarod a Facebookot a bugjai miatt, elmomdom, hogy miét tedd össze a két kezed, hogy ilyen eszközt használsz. 

 

A világ elsőszámú online marketing rendezvényein, a bolygó legjobbjaitól tanulok, és minden morzsát felfognak a radarjaim.

A Marketing Klubban a többmillióba kerülő kiutazásaim legértékesebb tanulságait osztom meg veled. Van amit azonnal továbbadok, van amit átalakítok, a hazai piac szabályaira, és van amit csak tesztelés után tanítok meg neked.

Közvetíteni bárki tud, de én a mentorod vagyok, aki a többéves piacismeret alapján rád szabja a tanácsait.

 

 

Amerikában a bőrödön érzed a kapitalizmust, a lelkesedést, a lehetőségeket, és ezt a mentalitást képviselem én is idehaza.

Nálam a lehetőségektől lelkes vállalkozók közegét találod meg, ahol feltöltődhetsz a következő célod eléréséhez!

Nagy baj van? Túl intim a kérdésed? Várj, felhívlak telefonon! Havonta 15 percnyi telefonos segítséget is kapsz tőlem a Marketing Klub keretében

A Marketing Klub egyik igazi kiváltsága, hogy havonta kijelölök egy napot, és telefonos konzultációt biztosítok a jelentkezőknek

Előre, időben meghirdetem a konzultáció napját, te pedig helyet tudsz rá foglalni, ha szeretnél, és elég gyors vagy.

A konzultáció napján, a megadott időben felhívlak az általad biztosított számon, és innentől negyed óra csak a tiéd. Nem is gondolnád, hogy ez mennyi mindenre elég…

Ha előre felkészülsz, akár 5 darab jól irányzott kérdést is meg tudunk beszélni tapasztalatom szerint.

Fontos, hogy a konzultációs lehetőségek száma limitált, ezért kérlek igyekezz, amint közzéteszem a lehetőséget, foglald le a saját helyed!

Csatlakozz most a Marketing Klubhoz, olyan díjon, mint soha többé, senki más!

A tananyagokat, tanításokat, melyeket a Klubban közzétettem és közzé fogok tenni, darabonként többezer forintért lehetne értékesíteni. Az 5M Online Marketing Stratégia képzés önmagában százezres értékkel bír.

Egy marketing konferenciára kiutazni milliós költség.

Ha számszerűsíteném mindazt a tudást, támogatást, melyet a Marketing Klubban nyújtok neked, simán reális lenne érte havonta több tízezer forintot elkérni. Így is bőven jól járnál.

Azonban az előfizetés díja ezzel szemben csak 9.700 Forint + ÁFA. Viszont ha éves tagságot váltasz, még ennél is olcsóbban jössz ki. Nézd meg alább a táblázatot!

Ha még mindig nem kattintottál a csatlakozás gombra…

Nézzük meg még részletesebben, mivel várlak a következő 3 hónapban!

Készítek egy videózásról szóló útmutatót, kifejezetten olyan KKV vállalkozóknak, akiknek nehézséget okoz a videós anyagok megtervezése, felvétele. Az anyagból ezekre a kérdésekre kapsz majd választ:

➡ Milyen célokra tudod használni a videót a marketingedben?

➡ Hogyan tervezd meg a videódat, hogy pörgős, eredményes, és könnyed legyen?

➡ Mire gondolj videózás előtt és közben, hogy lámpaláz helyett magabiztosságot sugározz?

➡ Milyen legyen a testbeszéded, hogy megszerezd a néződ szimpátiáját?

➡ Milyen technikai eszközöket érdemes használnod videózáshoz?

➡ Mi az amire feltétlen figyelj videózás közben, és mi az ami egyáltalán nem érdekli a közönséged?

➡ Melyek a közösségi platformok sajátosságai, és hogyan hatnak ezek ki a videód formátumára?

Érkezni fog egy Facebook hirdetésekről szóló útmutató, mely kifejezetten a hirdetési fiókok egészségét veszi előtérbe, és abban segít:

➡ Hogyan értékeli ki a Facebook, hogy mennyire hasznos a hirdetésed?

➡ Mi alapján tilt le, vagy diszkriminál a Facebook egy hirdetést?

➡ Hogyan tudod elkerülni a szabályszegést, és hogy tudod megúszni, hogy tiltásra kerüljön a fiókod, az oldalad?

➡ Milyen eszközöket, módszereket tudsz használni a hirdetésed minőségének javítására?

➡ Hogyan vedd fel élő emberrel az ügyfélszolgálati kapcsolatot?

A GDPR még mindig sok vállalkozónak nehézséget okoz, ezért erre is hozok megoldást. A GDPR kapcsán ezekben fogok segíteni:

➡ A GDPR-barát marketing gyakorlati alapjai

➡ Hogyan iratkoztass fel az email listára, hogy az szinkronban legyen a GDPR követelményeivel?

➡ Hogyan módosul a GDPR-barát csaliigénylés?

➡ Mire kell figyelned a sütik beállításainál, az adatvédelmi szabályzatodnál?

➡ Milyen adatokat kell elmentened a felhasználókról, hogy bizonyítsd a jogszerűséged?

Ez azért elég jól felhozatal, ugye? 🙂

 

Az oldal zárásaként pedig hadd emlékeztesselek, a Marketing Klub 5M online marketing stratégiai képzésében 47 ötletet is adok neked, miről posztolj a közösségi felületeiden.

Igen, rengeteg példát is adok hozzájuk, hogy garantáltan egyszerű legyen a megvalósítás.

Nem találtad meg a választ itt az oldalon? További kérdéseid vannak az előfizetéssel kapcsolatban? Írj nekem emailt bátran a hello@szokeandras.com címemre, és örömmel segítek!